maanantai 9. helmikuuta 2015

Mamma-kuvia 2

Niin se vaan etenee tämä odotusaika. Tässä lupaamiani masu-kuvia mammoista. Vähän alkaa ja mahanrölllykät olla tiellä ja varsinkin metsälenkeillä haittaa lumikinoksissa liikkumista. Välillä asia näyttää harmittavan Roihua ja Mantaa. Nyt parasta liikuntaa onkin vapaana juoksuttaminen niin saavat itse säädellä vauhdin jaksamisen mukaan. Äitikoirat ovat olleet kyllä virkeitä ja jakselevat hyvin. Ruoka maistuu ja kaikki ok.
                                                                
                                                                      Roihu 49 vrk
                                                                       Manta 42 vrk                                                    Roihu-mamma tokoilee Elinan kanssa. :)

2 kommenttia:

  1. Hei. Ihanat mammat teillä siellä :) Olen hirveän kiinnostunut rodusta ja lukenut siitä paljon. Meillä tällä hetkellä kotona päälle vuosikas suomenpystykorva ja sille olis kaveri harkinnassa. Ollaan kyllä jo ajatuksen tasolla päädytty (tai ainakin minä olen päätynyt ) porokoira rotuun. Ei tässä kylläkään kiirehditä ja uusi tulokas olisikin harkinnassa vasta joskus vuoden päästä aikaisintaan. Mutta...tilanne on sellainen että en ole koskaan porokoiraan lähemmin tutustunut tai päässyt läheltä näkemään. Asun kaukana teistä, mutta jos minulla olisi aihetta liikuskella teidän suunnalla, niin voisikohan teillä käydä koiria katsomassa? :) -anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anne! Ilman muuta meille saa tulla tutustumaan koiriimme! Parhaimman kuvanhan rodusta saa juuri tutustumaan koiriin ihan livenä. :) Ota meihin yhteyttä, jos liikut tällä suunnalla. Yhteystietomme löytyvät ainakin Pentusuunnitelmia -välilehdeltä ja tämän lisäksi blogin sivupalkissa on linkki Facebook-ryhmäämme, jos haluat sitä kautta seurata koiratouhujamme/olla yhteyksissä. :)

      Poista