tiistai 21. tammikuuta 2014

Talvinen päivälenkki

Heipä taas kaikki kaverit!
Tänään kävelin tuolla metsässä ja ajattelin, että voisi tänne blogiin välillä päivitellä juttuja. Välillä kennelsivuja lukiessa häiritsee se, että sivuille päivitellään vaan niitä tuloksia ja huippuhetkiä sekä mahottomia treenipäiväkirjoja.  Kuitenkin suurin osa koirien kanssa puuhatusta ajasta on sitä ihan tavallista arkea. Siitäpä syntyi idea napata kuvia ihan tavallisella lenkillä koirien kanssa. Kuvat eivät ole mitään taidekuvia tai hifistelykuvia vaan ihan kännykällä räpsittyjä kuvia lenkin aikana. Eli tällaisissa maisemissa yleensä lenkkeilen Ciljan ja Mantan kanssa näin arkipävänä. Tervetuloa mukaan lenkille. :)

Lenkki alkaa pientä metsäpolkua seuraillen metsän siimekseen.
Tällä pätkällä on jonkun verran jäniksiä ja oravia, joten Cilja joutuu olemaan vielä hihnassa, mutta Manta saa juosta irrallaan. Se tottelee paremmin, eikä ole niin innokas riistan perään yksistään. 
Sitten saavutaan pienelle pelto/metsätielle, jota pitkin jatkamme taapertelua.

Jonkun matkaa käveltyämme saavummekin pellolle jossa Ciljakin pääsee vapaaksi ja riemu voi alkaa. Koirat saa juoksennella, haistella ja etsiä myyriä vapaasti. Kevyttä lunta satelee ja nautimme ihanasta pienestä pakkasesta. Peltoa pitkin jatkamme kävelyä eteenpäin. 
Sitten saavummekin jo tieosuudelle. Tämä on isompi tie ja siellä voi liikkua autoja ja muita lenkkeilijöitä, joten koirat saavat valjaat ja ne otetaan hihnaan kiinni. Vielä jatkuu lenkki pari kilometriä tietä myöten kotiin päin.


Tämän ihanan talvisen lenkin jälkeen korille maistuukin sitten jo päiväunet sohvalla pötkötellen, leivinuunin lämmöstä nauttien. Olipa kiva kun olit kanssamme lenkillä. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin! Heippa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti