lauantai 23. marraskuuta 2013

Jyväskylän kv

Pitkästä aikaa käytiin Mantan kanssa näyttelyissä. Vuorossa oli perinteinen näyttelykäynti Jyväskylän kv.ssa 16.11. Olin ilmoittanut Mantan sinne jo hyvissä ajoin. No tietenkin Manta ehti tässä välissä tehdä juoksut ja pudottaa pohjavillan pois. Onneksi karva ehti vähän tasoittua ennen näyttelyitä. Tuomari kuitenkin moitti pohjavillan puutetta ja tämä pudottikin arvostelua alaspäin. Tuomarina oli Teuvo Kangas. Tällä kertaa tuomari tykkäsi Mantasta EH.n verran. Mantalle näyttelykokemus oli sinänsä hieman erilainen, koska tällä kertaa se meni kehään Elinan kanssa. Minulla oli sen verran kova flunssa päällä, että päädyttiin tähän ratkaisuun. Hieman Manta ihmetteli järjestelyä, mutta hienostihan se sujui.

Jyväskylän kv on aina syksyn kohokohta ja sitä oli odotettu tänäkin syksynä jo hartaasti. Oli tosi kiva nähdä tuttuja kehän laidalla ja jutella porokoira-asioita. Vähän tuo flunssa ja äänen käheys meinasi haitata juttelua, mutta kyllä sitä aina sen verran pihisee, kun tärkeistä asioista on kyse. Tietysti tuli kierrettyä myös myyntikojuja ja pussillinen kotiintuomisia tarttuikin mukaan. Koirat saivat mm. uudet ruokakupit talveksi, Manta sai uuden hienon puolikuristavan nahkapannan ja tietysti myös koirien herkkuja tuli ostettua. Enhän minä muuten, mutta kun oli niin hyviä tarjouksia! ;)

Tässäpä vielä Mantan arvostelu:

Musta merkein. Keskikokoa hieman kookkaampi, mittasuhteiltaan oikea narttu, jolla hieman kevytpiirteinen pää. Hyvät korvat. Riittäväluustoiset oikea-asentoiset raajat. Oikeanlainen peitinkarva, pohjavilla puuttuu tyystin. Normaali luonne ja liike. Häntä hyvä.
AVO EH 1

Tässä pari kuvaa näyttelyistä.( Laatu ei ole kovin hyvä, koska valaistus oli aika haastava. Mutta kyllä niistä jotain näkee. )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti