perjantai 4. joulukuuta 2015

Savgen uusin laumanjäsen Luna

Keväällä meidän laumaan tuli siis uusi "vanha" jäsen. Eli Roihun ensimmäisestä pentueesta Taivaantulen Nipen kanssa syntynyt Kuurakuonon Zetajones muutti takaisin meille kolmen vuoden jälkeen. Roihuhan oli meillä sijoituksessa ja teki ensimmäisen pentueensa Kuurakuonolle ja Katja jätti tästä pentueesta itselleen narttupennun, Lunan. Meillä oli sopimus, että jos Katja joskus olisi aikeissa luopua tai hennoisi luopua Lunasta, niin me olisimme etusijalla uutta kotia mietittäessä. No minähän asiasta muistuttelin( = riskasin/kinusin) aika usein ja tänä keväänä mietittiin asiaa Katjan kanssa ja päätettiin, että Luna muuttaa meille takaisin. Lunahan siis syntyi meillä.

Meillä on ollut varsin mielenkiintoinen kevät, kesä ja syksy Lunan kanssa. Ensin varovaisesti ja pikkuhiljaa tutustuttiin yksi kerrallaan meidän muihin koiriin. Paljon on ollut oppimista uuteen ympäristöön. Ensin rakennettiin luottamusta minun ja Lunan välillä . Luna on ollut myös arka miesten seurassa, joten Risto ja Juuso ovat tehneet suuren työn saadessaan Lunan luottamaan miehiinkin. Kun perusluottamus saatiin kuntoon, on yhteistyökykyä luotu Rally-tokon ja kotitokoilun avulla. Luna on ollut erittäin innokas oppilas kun vauhtiin pääsi. Kävimme kesällä Laukan Rally-toko-harkoissa ja Lunalla meni siellä tosi kivasti. huomasi, että se on oppinut olemaan isossa koiralaumassa ja näin ollen toisten koirien läsnäolossa ei ollut mitään ihmeellistä.



                                                       Luna kesällä

Pienessä ajassa Luna on kyllä sulattanut meidän kaikkien sydämet. Jos totta puhutaan, niin siitä on tullut vähän lellikki. Vai mitä tuumaatte:


     

Laitan tässä muutaman kuvan kesän ja syksyn ajalta. Yksi kuva kertoo enemmän kuin sata sanaa, joten olkaapa hyvät. :)



Mantan ja Lunan kanssa lappalaiskoirien leirillä


Mantan ja Lunan kanssa Jyväskylän kv näyttelyissä


Manta ja Luna rentoilee kotisohvalla


Lunan ensimmäiset näyttelyt meillä ollessa.


Ja päivän saalis. ;)


Meidän ihanainen Luna kotipihalla









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti