maanantai 12. tammikuuta 2015

Joululoman kuulumisia

Joo tää meidän Roihu on periyttänyt nättiä ulkonäköä kivasti.. :D
 Tällä suunnalla on otettu ilo irti joululomasta! Vietettiin suurin osa ajasta maaseudun rauhassa, siitä kun nauttivat niin koirat kuin ihmisetkin. Päiväohjelmaan kuului pitkiä lenkkejä pakkassäästä nauttien ja lumessa hyppien. Tinka ja Roihu ovat muuten siitä höpsöjä koiria, että niiden hepulointiherkkyys lisääntyy eksponentiaalisesti lumen tultua maahan. Koko ajan pitäisi olla leikkimässä tai kylkimyyryä möngertämässä... Myös potkurit kaivettiin esille, niiden kanssa lenkkeily on kyllä hauskaa puuhaa. Koirat nauttii ja emäntää pelottaa ajoittain hurja meno!

Lomailuun kuuluu olennaisesti myös rentoilu, ja sen parissa on vietetty hetki jos toinenkin. Roihu demonstroi kuvissa, miten syvään rentoutuksen tilaan onnistuimme loman aikana pääsemään. Nyt olemme taas palanneet kaupunkiin ja normaalin arjen pariin.

Niin ja niistä pentukuulumisista, nehän kuitenkin kiinnostavat. Eipä tuosta Roihusta vielä oikein varmaksi osaa mitään sanoa tietenkään, mutta se on alkanut istua samalla tavalla, kuin viimeksi pentuja odottaessaan.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti