torstai 18. huhtikuuta 2013

Savge-kennelin elämää

Kuulumisia näyttelyrintamalla

Pitkästä aikaa käytiin Mantan kanssa koiranäyttelyissä. Osallistuttiin Rautalammin juhlanäyttelyihin 24.3.2013. Vähän kyllä harmitti kun ei päästy keväterkkariin, joka pidettiin samana päivänä Siilinjärvellä, mutta päästiin kuitenkin naapuripitäjän eli emäpitäjän juhlanäyttelyihin. Hyvin  siellä sitten menikin sillä Manta sai Jun ERI 1, SA, Sert, PN 1, ROP. Eli meni kyllä ihan yli odotusten. Tuomarina oli Reino Korpela. VSP oli valioluokan uros Suukkosuun Lapin Loitsu. Päästiin Mantan kanssa sitten ryhmäkilpailuihinkin,mutta siellä ei tullut sijoitusta. Oli kiva kuitenkin päästä kokeilemaan juoksemista isossa kehässäkin. Näyttelyissä ei ollut kameraa mukana, eikä tainnut kukaan muukaan kuvata porokoirakehää, joten eipä sieltä sitten ole kuviakaan. Ensimmäisen sertin kunniaksi kuitenkin otettiin kotona Mantasta pönötyskuvia ... tai siis yritettiin ottaa. ;) Oho, noi korvat siis !

Enkös ookkin söpö!?

Melko hyvä jo...

Siis miten ne tassut nyt pitikään laittaa?!


Toisena päivänä yritettiin uudelleen sisällä. Iida istui jakkaralle syömään leipää ja Manta odotti vieressä. Tuloksena vähän parempia pönötyskuvia! :)


Tässä siis Mantan pönötyskuva sertin kunniaksi.  :)

Terveystarkastustuloksia


17.04.2013  Kävimme terveystarkastuksessa Hiskinmäen eläinsairaalassa. Mukana koirista oli Roihu ja Manta. Tarkastuksen suoritti Päivi Kallioniemi.

Roihun silmät ovat edelleen terveet. :)

Mantalla silmät olivat terveet, kyynärät  0/0, lonkkien arvio oli A ja B? Kennelliitto sitten varmistaa tuloksen ja sieltä tulee lopullinen arvio eli jännitystä riittää vielä. Hienot tulokset kuitenkin kaiken kaikkiaan.

Nyt sitten saa hyvällä mielellä jäädä odottelemaan Roihun juoksujen alkamistakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti